Gwyneth Paltrow aztán nem szenved a karanténban

Az extrém szokásairól ismert színésznő elmesélte, hogyan ápolja a testét és a lelkét a karanténban. És hogy mennyiért.

Paltrow a saját maga által alapított luxus életmódmárka, a Goop honlapján osztotta meg a karantén ideje alatt folytatott napi rutinját. Az önjelölt életmódguru gondosan felsorolt minden terméket és gyakorlatot, amit az elmúlt hónapokban folytatott. „Minden reggel lehúzok egy kis kókuszolajat, leradírozom a nyelvemet és lekefélem a bőrömet, majd még több időt fordítok a bőrápolásra” – mesélte a sztár.

Paltrow azt is részletesen elmondta, milyen vitaminokat és táplálkozás-kiegészítőket vesz be, és hogy mit fogyaszt (cukormentes édességeket, mandulatejből készült tejszínt és sok-sok lencsét). Az igazán extrém dolgok azonban csak ezután következnek, a színésznő ugyanis rátért az igazi wellnessre, aminek része például egy nyaknyújtó eszköz, ami segít az izmokat ellazítani.

Forrás: Rachel Murray / Getty Images

 

A színésznő azt is megoldja, hogy valamilyen módon pótolja a nyaralás jelentette kikapcsolódást, ha már ténylegesen nem utazhat:

beruházott egy drágaköves melegítő terápiás matracba, potom 1049 dollárért (330 ezer forintért).

„A vakáció most nincs terítéken, szóval befektettem ebbe a Healthyline Gemstone Heat Therapy Matbe, amitől tíz perc használat után úgy érzem, mintha egy hétig nyaraltam volna” – állítja a sztár a melegítő kövekkel, infralámpával, elektromágneses mezőkkel felszerelt, ionizáló sugarakat kibocsátó eszközről.

Gwyneth Paltrow egyébként közel négy hónapja van karanténban Los Angeles-i otthonában férjével, Brad Falchuckkal és két kamaszkorú gyermekével, Apple-lel és Mosesszal, szóval nem csoda, hogy bezizzent egy kicsit (de szerencsére a vagina illatú gyertyák most nem kerültek szóba). Dolgozni is otthonról dolgozik, ami minden bizonnyal nem filmes munkákat jelent, hanem a rendkívül hasznosnak tűnő Goop ügyeinek intézését. Azért aki akarja, láthatja a sztárt a képernyőn is: Ryan Murphy netflixes sorozatának, A politikusnak a pár hete streamelhető második évadában szerepel.


(via NME, Daily Mail)