Gyilkosság az Orient expresszen: itt az első fotó a teljes szereplőgárdáról!

Mindenki benne lesz, aki számít: Kenneth Branagh rendezi a filmet, és ő alakítja Hercule Poirot-t is, de Johnny Depp, Michelle Pfeiffer és Williem Dafoe is szerepet kapott a krimiben.

Kenneth Branagh rendezésében újra filmvászonra kerül Agatha Christie 1934-es klasszikusa, a Gyilkosság az Orient expresszen, a nyomozást természetesen Hercule Poirot vezeti. A brit tévében már hagyománya van, hogy az írónő regényfeldolgozásaiban igazi all-star gárda játssza el a szerepeket, ám Hollywoodban eddig nem volt divat. Kenneth Branagh most mégis megpróbálkozik vele, reméljük, nem fogunk csalódni. Hercule Poirot karakterét a rendező fogja alakítani, mellette pedig olyan színészek vállaltak szerepet, mint Daisy Ridley, Judi Dench, Penélope Cruz, Josh Gad, Willem Dafoe, Olivia Colman, Michelle Pfeiffer és Johnny Depp.

A sztori már ismert: Hercule Poirot isztambuli vakációját befejezvén az Orient expresszen kíván hazatérni. A hírneves nyomozó ekkor még nem is sejti, hogy egy váratlan sziklaomlás, majd egy rejtélyes gyilkosság újra munkába szólítja azokat a szürke agysejteket, amelyeknek eddigi karrierjét is köszönhette. Vajon kinek volt útjában az arrogáns amerikai műkincsgyűjtő, Samuel Ratchett, akinek múltja tragikusan kapcsolódott az évszázad egyik leghírhedtebb gyermekrablásához, az Armstrong-ügyhöz? Miközben a luxusvonat kényszerűen vesztegel, Poirot számba veszi a lehetőségeket, és megdöbbentő felfedezésre bukkan a gyilkos(ok) motivációit illetően…


Az Entertainment Weekly-ben megjelent az első közös fotó a szereplőgárdáról, érdemes egy kicsit elmélyedni benne.