Hitler után őrült szektavezérként láthatjuk az Oscar-díjas Taika Waititit

A Seven Stages To Achieve Eternal Bliss a sztorija alapján ugyanolyan abszurd komédiának tűnik, mint a Jojo nyuszi. Nézd meg az előzetesét!

A filmet Waititi még 2018-ban forgatta (ezúttal nem ő volt a rendező, csak játszik benne), de eddig csak fesztiválokon lehetett látni. Március 8-án azonban végre bemutatja pár amerikai mozi, 17-én pedig sor kerül a digitális premierre is.

A teljes címén Seven Stages to Achieve Eternal Bliss By Passing Through the Gateway Chosen By the Holy Storsh egy kisvárosi párról szól, akik Los Angelesbe költözve találnak egy gyanúsan olcsó lakást. Csakhamar kiderül a mérsékelt ár oka is: időről időre megjelenik náluk egy-egy ütődött, aki a fürdőkádjukban követ el rituális öngyilkosságot.

Az apartman ugyanis korábban egy őrült szektavezér (őt alakítja Waititi) tulajdona volt, és ő is a szóban forgó kádban ölte meg magát, és persze előtte követőit is erre buzdította. A pár tagjai megpróbálnak alkalmazkodni a szokatlan helyzethez, ami fergeteges helyzetkomikumhoz vezet.

Waititi legutóbb saját rendezésében, az általa írt (és ezért Oscarral jutalmazott) Jojo nyusziban alakított egy képzeletbeli Hitlert: a főhős kisfiú képzelt barátját. A most nyilvánosságra hozott előzetes alapján pedig úgy tűnik, a színész ezúttal is csak mások látomásaiban fog feltűnni őrült szektavezérként, hiszen a sztori kezdetén már halott. Taika Waititin kívül a filmben szerepel Kate Micucci (Nevelésből elégséges, Agymenők) és Rhea Seehorn (Better Call Saul) is.


(via Uproxx)