Hugh Grant alakítja a gonoszt egy új horrorban! - ELŐZETES

Kedvenc szívtiprónk a Heretic című filmjében egy hittérítőket terrorizáló, őrült fickót alakít – és már a trailer alapján odavan érte mindenki.

November 15-én debütál Hugh Grant új filmje, a Heretic ami nem valami újabb romantikus komédia lesz a Sztárom a párom stílusában, hanem egy ijesztő pszichológiai horror.

 

 

A 63 éves sztár látszólag persze most is egy kedves angol fickót alakít, aki ezúttal két hittérítő lányt (Sophie Thatcher, Chloe East) lát vendégül a kúriájában. De elég hamar kiderül, hogy

a kifogástalan modorú szemüveges úr nem egészen a keresztény tanítások szerint él, sőt, kifejezetten szereti a vendégeit terrorizálni,

például azzal, hogy a kísérleti patkányok labirintusának embernagyságú másába(?) zavarja be őket. A Heretic fenti előzetese természetesen óriási sikernek örvend, a közösségi médiában csak úgy záporoznak az efféle kommentek:

  • „Sosem gondoltam volna, hogy Hugh Grant ilyen remek pszichopata gyilkos!”
  • „Imádom Hugh-nak ezt az arcát, mindig is volt egy nagyszerű sötét oldala is, csak sosem tudta megmutatni.”
  • „Hugh Grant nagyon szórakoztató a gonosz szerepekben ebben az új korszakában.”

Az utolsó komment egyébként valószínűleg arra utal, hogy Hugh Grant volt már gonosztevő korábban is a filmekben, legutóbb például a Dungeons & Dragons: Betyárbecsületben brillírozott ilyen szerepben.

A betyárját, de király lett a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület

Parádés szereposztással, izgalmas és fordulatos sztorival, káprázatos CGI-látványvilággal rúgta ránk a kocsmaajtót Chris Pine, Michelle Rodriguez és Hugh Grant új fantasy blockbustere.

Tovább

 

(via Variety & Hollywood Reporter & Independent)