Hurrá, Kevin Costner újra kemény pisztolyhős lesz a vásznon!

Woody Harrelsonnal meséli el Bonnie és Clyde történetét, a párost üldöző Texas Rangerek szemszögéből.

Napjaink képregényfilmes áradatában igazi felüdülés olyan régi vágású filmtervről olvasni, mint amilyenről most a Looper ír: Kevin Costnerrel és Woody Harrelsonnal készíti el a Netflix a legújabb Bonnie és Clyde-filmet. Azonban ez nem egy újabb remake lesz, hanem teljesen más oldaláról mutatja be a modern kori kriminalisztika egyik leghírhedtebb gengszterpárosát, a több bankot is kiraboló, valamint legalább 13 rendőrrel végző Bonnie Parkert és Clyde Barrow-t.

The Highwaymen munkacímen futó film ugyanis nem Bonnie-ra és Clyde-ra, hanem egy másik párosra, a hírhedt rablókat üldöző Texas Rangerre, Frank Hamerre és kollégájára, Maney Gaultra koncentrálna. Hamer ugyanis egy igazi, régi vágású cowboy volt a '30-as évek Amerikájában. 100 tűzpárbajban vett részt, amelyek során 53 bűnözőt terített le, és a Warren Beatty-féle Bonnie és Clyde sztorijával ellentétben egyáltalán nem hajtotta őt semmiféle személyes bosszúvágy: a törvény nevében akarta elkapni a törvény ellen többször is vétő párost.

Costner és Harrelson a tervek szerint még idén elkezdené a forgatást Louisianában. A rendező John Lee Hancock lenne, aki többek között a Tökéletes világ című Costner-filmet jegyzi forgatókönyvíróként.