Idén már se a Top Gun, se a Mission Impossible folytatását nem nézhetjük meg

Rossz hír Tom Cruise rajongóinak: a sztár mindkét idei filmjét elhalasztják.

Bekövetkezett az, amitől sokan tartottak: a koronavírus-járvány negyedik hulláma miatt elkezdődött újra a filmpremierek eltologatása. Elsőként a Paramount vezetősége döntött úgy, hogy nem kockáztat, és legfontosabb filmjeiket inkább jövőre küldik majd mozikba. A Top Gun: Maverick eredetileg 2020. december 23-án debütált volna, de először 2021. július 2-re, majd november 19-re halasztották. Az új dátum: 2022. május 27.

Mission: Impossible - Fantom protokoll

 

A Mission: Impossible sorozat rajongóinak is várniuk kell még egy évet, 2022. május 27-e helyett 2022. szeptember 30-án lesz a 7. rész premierje. (A produkció sorsa eddig is elég hányatott volt, többször is le kellett állítani a forgatást a víruspara miatt, és sokan fel is mondtak a stábból.)

A Paramount csúsztatja a Jackass Forevert is, október 22-ről 2022. február 4-re.

Az ősz nagy blockbusterei közül egyelőre még állva maradt két Marvel-film (Örökkévalók; Pókember: Nincs hazaút) és a Daniel Craig utolsó Bond-filmje (007 Nincs idő meghalni), amihez éppen tegnapelőtt jött ki új előzetes, vagyis a stúdió egyelőre kitart a szeptember 30-i premierdátum mellett.

via: Independent