Igencsak ütős lett az új Éhezők viadala-film trailere

Az idén ősszel debütáló Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája a gonosz diktátor, Cornelius Snow fiatal éveit mutatja be.

Lassacskán 10 éve(!) lesz annak, hogy bemutatták a mozik 2015-ben Az Éhezők Viadala: A kiválasztott – Befejező részt, de a Suzanne Collins-rajongóknak most már szerencsére nem kell sokáig várnia a következő disztópikus történetre. Idén ősszel debütál ugyanis Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája, amelyben

a korábbi részek népnyúzó főgézengúzát, Snowt ismerhetjük meg fiatal és ambiciózus capitoliumi mentorként, akinek ezúttal a 12-es körzet kiválasztottját kell istápolnia a halálos játékokon.

 

 

A fiatal Snowt Tom Blyth alakítja, a Katniss Everdeen történetét 64 évvel megelőző Éhezők Viadalának nagy esélyesét, Lucyt pedig az új West Side Story és a készülő Hófehérke-remake sztárja, Rachel Zegler. De olyan ismert színészek is feltűnnek majd a Magyarországon november 16án debütáló filmben, mint Peter Dinklage, Hunter Schafer, Josh Andrés Rivera, Jason Schwartzman és Viola Davis.

(via The Hollywood Reporter)