Indiana Jones 38 év után újra találkozott Picúrral

Vagyis Harrison Ford összefutott Ke Huy Quannal, az internet pedig lázba jött.

A Disney D23 nevű rajongói expóján rengeteg előzetes debütált, fontos bejelentések történtek, de a rajongókat legjobban talán egy nagy találkozás hozta lázba.

A vietnámi származású Ke Huy Quan alakította annak idején a vicces kínai kissrácot, Short Roundot (magyar fordításban Picúr) az Indiana Jones és a Végzet Templomában (1984), de feltűnt a nagy sikerű Kincsvadászokban is. Idén újra hallatott magáról, a Minden, mindenhol, mindenkor című multiverzumos őrületben ő játszotta Michelle Yeoh karakterének férjét.

Hosszú évek óta ez volt az első komoly szerepe, miután a '90-es években felhagyott a színészettel, hogy kaszkadőr-koreográfus legyen. Most úgy tűnik, hogy a Minden, mindenhol, mindenkor sikerének hála ismét megtalálják a szerepek. Legközelebb a Loki 2. évadában lesz látható, ezért is vett részt a D23-on, és ha már arra járt, akkor fotózkodott az Indiana Jones 5-öt promózó Harrison Forddal, aminek az internet népe nagyon örült.

Ford a maga részéről kijelentette, hogy szögre akasztja az ostorát, nem lesz többé Indy, nyugdíjazza a szerepet. "Ennyi volt" - mondta a tömegnek.

Nem fogom még egyszer a nyakamat törni értetek."

via: Uproxx

Címlapkép: Harrison Ford, Jonathan Ke Quan és Kate Capshaw, 1984; Fotó: Paramount/Getty Images - Ke Huy Quan