Itt az új Három testőr, Vincent Cassellel és Eva Greennel

A jól ismert történet legújabb feldolgozásának előzetesében a színésznő egyszerűen ellenállhatatlan Milady szerepében.

Habár Alexandre Dumas D’Artagnan-történeteinek legismertebb darabjából, A három testőrből már számtalan filmverziót láthattunk, a legújabb változat trailerét elnézve az alkotóknak érdemes volt újra hozzányúlniuk az alapanyaghoz, mivel kifejezetten látványosnak, nagyszabásúnak és akciódúsnak tűnik.

A francia Martin Bourboulon rendezése egyébként szokatlan módon két részletben kerül a nézők elé: az első felvonást, a Les trois mousquetaires: D'Artagnan címűt húsvétkor mutatták be, a második fejezet, a Les trois mousquetaires: Milady premierjére pedig majd karácsonykor kerül sor.


A francia nyelvű, angol felirattal ellátott előzetes tanúsága alapján a Miladyt alakító Eva Green ellenállhatatlanul intrikál; rajta kívül olyan további francia sztárok játszanak a filmekben, mint

Vincent Cassel (Athos), Romain Duris (Aramis) vagy Pio Marmaï (Portos).

Az új Három testőrben játszik még Vicky Krieps is, akit legutóbb Sisiként láthattunk, és ezúttal is egy uralkodót formál meg (Ausztriai Anna francia királynét), Louis Garrel XIII. Lajosa oldalán. Sajnos a film(ek) magyarországi premierjéről még nincs hír, de szerintünk mindenképp érdemes lesz figyelni a moziforgalmazók és a streaming szolgáltatók kínálatát is, hátha felbukkan valahol.