Jack Black és Paul Rudd közösen fognak az óriáskígyó elől menekülni

Zöld utat kapott az 1997-es Anakonda rebootja.

A 90-es évek egyik hírhedt, „olyan rossz, hogy már jó”-típusú filmje volt a több Arany Málna-díjat is bezsebelő Anakonda (1997), amelyben olyan nagy nevek szerepeltek, mint Jennifer Lopez, Ice Cube, Jon Voight, Erik Stoltz, Danny Trejo és Owen Wilson. A negatív kritikai visszhang ellenére elég pénzt hozott (bruttó 136,8 millió dollárt világszerte) ahhoz, hogy franchise legyen belőle, és elkészüljön az Anakonda 2.: A véres orchidea (2004), Anakonda 3. - Az ivadék (2008), Anakonda 4. – Vérvonal (2009) és A szörny az anakonda ellen (2015).

10 film, ami annyira rossz, hogy az már jó

Cápák, dínók, zombik és a karácsony - bármi lehet a témája egy borzasztó filmnek, amit épp azért élvezünk, mert pocsék.

Köztük az Anakonda

 

A The Hollywood Reporter értesülései szerint új változat készül a filmből Tom Gormican (A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya) rendezésében, és a forgatókönyvet is ő írja Kevin Ettennel közösen, míg a főszerepben Jack Black és Paul Rudd lesz látható.

A történet középpontjában állítólag néhány, életközépi válságban lévő barát áll, akik úgy döntenek, hogy újraforgatják egyik kedvenc filmjüket, és elindulnak az esőerdőbe, a terveiket azonban keresztülhúzza pár bűnöző és az anyatermészet. Anno az 1997-es eredetiben is filmesek jártak pórul, akik a brazíliai őserdőben egy titokzatos indián törzsről akartak dokumentumfilmet készíteni.

Az egyik forrás szerint Jack Black egy olyan lecsúszott rendezőt alakít, aki jobb híján esküvői videókat készít, míg Rudd egy olyan színészt játszik, aki egykor szerepelt egy rendőrös sorozatban, de a hollywoodi álmai egyre messzebbre kerültek. Egy másik forrás szerint pont fordítva van a kettejük közti leosztás.

2020-ban egyszer már bejelentették, hogy rebootot kaphat az Anakonda, de akkor még Evan Daugherty, a Tomb Raider és a Hófehérke és a vadász írója volt a kijelölt forgatókönyvíró.

Via: THR