Jeff Goldblum még idén elkészíti első zenei albumát

Túlélte a Jurassic Parkot, legyőzte az ufókat, de azt senki sem tudta róla, hogy profi jazz zongorista!

 Jeff Goldblumot hamarosan újra láthatjuk a Jurassic World 2-ben Dr. Ian Malcolm szerepében, de nemcsak a dinórajongók ünnepelhetik idén a 65 éves sztárt, hanem a jazz szerelmesei is! Goldblum ugyanis megállapodott a Universal stúdió klasszikusokkal foglalkozó lemezkiadójával, a Decca Records-szal abban, hogy még a 2018-as év folyamán felvesz egy zenei albumot.

A Decca igazgatója, Tom Lewis a saját bevallása szerint egy brit tévéshow-ban látta meg, mekkora zenei tehetség Jeff Goldblum, aki volt már a karrierje során légyszörnnyé mutálódó tudós, őslénykutató és az űrlényeket földi számítőgépvírussal kiiktató programozó is. Lewis szerint Goldblum ráadásul nemcsak profi zongorista és zenekari vezető, de ő a világ legelbűvölőbb embere is, akinek a zenéjétől mindenki felvidul, és a világ boldogabb hely lesz. Úgyhogy már alig várja a vele való közös munkát.

Goldblumnak egyébként van egy saját jazz zenekara is, The Mildred Snitzer Orchestra néven szokott velük fellépni Los Angeles-i színházakban, varietékben, klubokban és jazz show-kban, és már komoly rajongótáboruk van a '90-es évek óta. (via Billboard)