Johnny Depp és Amber Heard: újabb csúnya részletek

A jelenleg is zajló tárgyaláson hallhattunk már ronda részleteket A Karib-tenger kalózai filmek sztárjáról és exfeleségéről is. Most Heard viselt dolgairól tudhattunk meg további zaftos infókat.

Ahogy arról korábban többször is írtunk, a jelenlegi per valójában nem Depp és a színésznő között folyik, hanem a színész indította az angol bulvárlap, a The Sun ellen, mivel azt állították, házasságuk folyamán több alkalommal is bántalmazta egykori feleségét. Gyakorlatilag viszont a volt férj állításai állnak az egyik, a volt feleségé pedig a másik oldalon, és mindkét fél próbálja minél jobban befeketíteni a másikat.

A tárgyalás során hallhattunk már arról, hogy Depp részegen és bedrogozva őrjöngött több napon át, s hogy milyen durva folyamat volt a kábítószerről való leszokási kísérlete. Heardről pedig a színész és saját alkalmazottai meséltek cifra dolgokat (többek közt azt, hogy ürüléket hagyott a közös hitvesi ágyban, vagy hogy volt személyi asszisztense brutális megerőszakolásának történetét a sajátjaként terjesztette nyilvánosan).

Forrás: Jason LaVeris / FilmMagic / Getty Images

 

A per csütörtöki napján is Heard savazása folytatódott, mivel Depp testőre tett vallomást. A férfi azt mesélte, hogy egy alkalommal a színésznő kidobta az erkélyről a színész mobiltelefonját. Az eszközt később neki kellett visszaszereznie, miután azonosították egy másik telefon helymeghatározójával, hogy merre lehet. A testőr végül egy hajléktalantól kaparintotta meg a mobilt, 425 dollár készpénz, három csirkés taco, két zacskó chips, két alma és négy palack ásványvíz fejében.

A férfi, Starling Jenkins III. azt is elmondta, hogy amikor elkísérte Heardöt és barátnőit a Coachella zenei fesztiválra, több alkalommal is hallotta a színésznőt arra panaszkodni, hogy Depp nem vett részt a szülinapi partiján, ám egyszer sem említette közeli barátainak az állítólagos bántalmazásokat (Heard ugyanis azt állítja, a szóban forgó napon a színész hozzávágott egy pezsgősüveget, lökdöste és a hajánál fogva rángatta). A családon belüli erőszakot egyébként Depp határozottan tagadja, és

két korábbi partnere, Winona Ryder és Vanessa Paradis is leírták egy-egy nyilatkozatban, hogy a színész sosem volt erőszakos velük

– a bíróság azonban nem fogja őket meghallgatni, hiszen ahogy a The Sun ügyvédje leszögezte: ennek soha senki sem állította az ellenkezőjét.


(via Variety)