Jön a Bob burgerfalodája mozifilm

A kétszeres Emmy-díjas animációs sorozatból 2020-ra mozifilm készül.

 Az animációs sorozat idén és 2014-ben is Emmy-díjat kapott, hihetetlenül népszerű, ezért nem is kerülhette el „vesztét”. A sorozat 2011-ben kezdődött a Fox csatornán, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend.

„Izgatottak vagyunk, hogy felkérést kaptunk a Bob burgerfalodájának nagyvászonra adaptálására” - mondta Loren Bouchard, a sorozat egyik készítője. „Tudjuk, hogy a filmnek ki kell elégítenie mindenki igényét, aki imádja a sorozatot, de azoknak számára is működőképes filmet kell alkotnunk, akik soha nem láttak még egy részt sem. Azt is tudjuk, hogy a vászon minden egyes szegletét ki kell töltenünk színekkel és hangokkal és Bob életének minden jellegzetességével – de mindenek előtt minden szereplőnket egy emlékezetes kalandra kell küldenünk. Más szavakkal, ennek kell lennie a valaha volt legjobb mozifilmnek. De nincs nyomás rajtunk, áá!”

Az amerikai sitcom rajzfilmsorozat a Belcher családról és az általuk vezetett hamburgerbüféről szól. Bob Belcher a burgerfaloda tulaja, és büféjét a világon (szinte) mindennél jobban imádja. Linda Bob feleségeként társa az életben és az üzletben; mindig igyekszik új dolgokat kipróbálni még akkor is, ha nem tudja, mi sül ki a dologból.

Már a premier időpontja is megvan: 2020. július 17.

via Deadline