Kevin Spacey coming outolt, miközben bocsánatot kért az őt zaklatással megvádoló színésztől

Anthony Rapp, a Star Trek: Discovery színésze a Buzzfeeden megjelentetett cikk szerint azzal vádolta meg Kevin Spacey-t, hogy megpróbálta leteperni őt, amikor ő még csak tizennégy éves volt.

Pár órára rá Kevin Spacey egy nyilatkozatot tett közzé, melyben nem beszél részeletesen a szóban forgó incidensről, de azért bocsánatot kér:

„Őszintén nem emlékszem erre az esetre, több mint harminc éve történhetett. De ha valóban úgy viselkedtem, ahogy ő leírja, őszintén bocsánatot kérek tőle, a dolog a helytelen, részeges viselkedésem miatt is történhetett, és sajnálom, hogy ezeket a nehéz érzéseket ennyi éven keresztül cipelte."


Spacey ezt követően megerősíti azt a régóta terjedő pletykát, miszerint a saját neméhez vonzódik.


„Ez a történet arra ösztönzött, hogy az életem más dolgairól is beszéljek. Szerelmes voltam, és voltak romantikus kapcsolataim férfiakkal az életem során, és most azt választottam, hogy melegként éljek. Őszintén és nyíltan akarom vállalni önmagam, ami azzal kezdődik, hogy felülvizsgálom a viselkedésemet.”

 Anthony Rapp azt nyilatkozta korábban, hogy ő tizennégy éves volt, Spacey huszonhat, amikor Spacey elhívta őt a lakására egy partyra, majd a buli után elkapta, ledobta az ágyra, és rámászott. Az akkor még tinédzser fiú valahogy szabadulni tudott Spacey szorításából. Rapp egyébként azért szánta rá magát, hogy elmondja történetét, mert erőt merített azokból a bátor színésznőkből, akik már nyíltan vallanak Weinstein ellen.

via Vulture.com