Kiderült, miért változott meg Zac Efron arca olyan drasztikusan

Nem volt semmilyen szépészeti beavatkozása, egy szerencsétlen otthoni baleset miatt változott meg az arca.

Aki figyelemmel követi Zac Efron több évtizede felfelé ívelő karrierjét, annak bizonyára feltűnt, hogy a 35 éves sztár a tavaly debütált vietnámi háborús filmjében, a Minden idők legelképesztőbb sörfuvarjában egyáltalán nem úgy néz ki, mint pár évvel ezelőtt a Baywatch-ban. Nem csoda, hogy már 2021-ben felrobbant az internet amiatt, hogy Zac Efron mennyire másképp fest: állkapcsa a megszokottnál sokkal szélesebbnek tűnt, és sokan pletykálni kezdtek arról, hogy a színész plasztikai műtéteken esett át. Több mint egy évnyi találgatás után tavaly végül kiderült, mi áll a rejtélyes átalakulás hátterében – és mivel akkor nem írtunk róla a PORT.hu hasábjain, megtesszük most!

 

Zac Efron 2019-ben és 2022-ben (forrás: Tommaso Boddi/Venturelli/WireImage/Getty Images)

 

2022 szeptemberében maga Efron mesélte el az átváltozása történetét az Entertainment Tonightnak adott interjújában. Mint kiderült, ő eléggé távol tartja magát az internettől, és nem is volt tudatában annak, micsoda rajongói konteók keringenek róla:

Az anyukám mondta el nekem, mert nem igazán böngészem az internetet, nem különösebben érdekel.

Efron az interjúban elmagyarázta, hogy az állkapcsa szemmel is jól látható átalakulása azt követően történt, hogy balesetet szenvedett az otthonában. Történt ugyanis, hogy a házában futott, de megcsúszott, és súlyosan megsérült. A felépülés saját bevallása szerint nagy megpróbáltatás volt a számára, és ennek következtében a rágóizmai látványosan megnőttek. A balesetét és a lábadozását körbelengő szerencsétlen pletykák ellenére Efron mindvégig optimista maradt, és nem nagyon zavarták a netet elárasztó rajongói konteók:

Vicces volt. Szívás volt. Majdnem meghaltam, de már jól vagyok. Ha annyira érdekelne, hogy mások mit gondolnak rólam, mint amennyire azt az emberek gondolják, akkor egészen biztosan nem tudnám ezt a munkát végezni.

(via Brightside.me)