Kő kövön nem marad a Jurassic World: Világuralom új, szinkronos trailerében

Ráadásul régi Jurassic Park-filmek sztárjai, Laura Dern és Sam Neill is felbukkannak benne.

Megérkezett végre az első előzetes a Jurassic World: Világuralom című, kasszasiker-gyanús blockbusterhez, ami nálunk már június 9-én, egy nappal az amerikai és brit premier előtt megtekinthető lesz a mozikban. Íme a tomboló-drimboló dinoszauruszokkal teli trailer:

A Jurassic World: Világuralom négy évvel a 2018-as Bukott birodalom eseményei után játszódik, egy olyan világban, amelyben az emberek és genetikai kísérletek során feltámasztott dinoszauruszok együtt élnek. Csakhogy az előbbiek az utóbbiak prédáivá és játékszereivé váltak, és ez lassan már ökológiai katasztrófával fenyeget...

A főbb szerepeket továbbra is Chris Pratt és Bryce Dallas Howard alakítják, vagyis ismét láthatjuk a „raptorsuttogó” Owen Gradyt, illetve Claire Dearinget, a Jurassic Park egykori főnökét. A rajongók nagy örömére a retróláz jegyében csatlakozott hozzájuk a régi Jurassic Park-filmek legendás triója, azaz Jeff Goldblum, Laura Dern és Sam Neill, mint Dr. Ian Malcolm, Dr. Ellie Sattler és Dr. Alan Grant (de BD Wong is visszatér Dr. Henry Wu szerepében). Alig várjuk!

(via NME.com)