Kristen Stewart már nagyon unja, hogy állandóan Diana hercegnőhöz hasonlítgatják

Igaz, ő alakítja a tragikus sorsú hercegnőt, de más kapcsolat nincs köztük.

A héten kerül a mozikba Pablo Larraín (No, Santiago '73, Neruda, Jackie, Lisey története) új életrajzi filmje. A Spencer arra a sorsdöntő 1991-es karácsonyra helyezi a fókuszt, amikor a hercegnő eldöntötte, hogy véget vet a szenvedéseinek, és elválik férjétől, Károly hercegtől. A bemutató kapcsán a hercegnőt alakító Kristen Stewart sorra adja az interjúkat, és a jelek szerint van egy kérdés, amit mindig megkap, és már nagyon elege van belőle.

Az Insider riportere így fogalmazott: „Kifutok lassan az időből, de ezt az utolsó kérdést még fel akartam tenni, Kristen. A média és a paparazzik állandóan zaklatták Dianát. Biztos vagyok benne, hogy ezt te is át tudod érezni. Megváltoztatta valamiben az életed ennek a filmnek az elkészítése?”

Stewart a válasza egy határozott nem volt.

Teljesen más a helyzetünk, és azt hiszem, erről elég sokat beszéltem már. Szóval, ha már úgyis kifutsz az időből, inkább guglizd ki. Én végeztem.”

A színésznő azt viszont elárulta, hogy ő nem a method acting híve, vagyis esze ágában sem volt karakterben maradni miután leálltak a kamerák.

Szeretek annyira jelen lenni, amennyire csak lehet, mert imádom a filmkészítés folyamatát. Nincs szükségem semmilyen különleges trükkre.”

A hercegnő akcentusát persze elsajátította, de más felkészülésre nem volt szüksége, túl azon, hogy rájött, hogy érzelmileg ösztönösen vonzódik ehhez a karakterhez.

via: IndieWire


A Port.hu SZESSÖN című sorozatának meghívott vendége Szabó-Kulcsár Edina, aki egy eddig ismeretlen oldalát mutatja meg. A tévében többször is láttuk már, a social médiában is sokan követik, de azt talán még a legnagyobb rajongói sem sejtik, hogy mennyire tud gitározni.