Lady Gaga megint felrobbantotta a netet A Gucci-ház trailerével

Újabb előzetest kapott Ridley Scott filmje a divatcégről, melynek vezetőjét 1993-ban a saját felesége ölette meg. Lady Gagának már most Oscart adnának a rajongói A Gucci-házért!

A nyáron megmutatott előzetes után újabb trailer érkezett Ridley Scott legújabb filmjéhez, A Gucci-házhoz, amit az Egyesült Államokban és Kanadában november 24-től, nálunk november 25-től vetítenek a mozik. A nagyszabású történetben a rendezőóriás korábbi filmjeihez hasonlóan lesz szerelem, árulás, bosszú és gyilkosság is – ezúttal ugyanis a híres Gucci divatházat megalapító Gucci család életét dolgozta fel olyan sztárokkal a főszerepben, mint Lady Gaga, Adam Driver, Jeremy Irons, Salma Hayek és Al Pacino

A filmben Lady Gaga alakítja Patrizia Reggianit, aki 1973 és 1985 között volt Maurizio Gucci (a filmben: Adam Driver) felesége. A híres olasz divatcég akkori vezetője 1993-ban 170 millió dollárért (nagyjából 54,4 milliárd forintért) eladta a Gucci-részvényeit, ám két évre rá lelőtték. A vád szerint Reggiani fogadott bérgyilkost 500 millió líráért, mert nem tudott beletörődni, hogy a férje elhagyta őt egy fiatalabb nő kedvéért, és ezzel elvesztette magas társadalmi státuszát. Reggiani annak idején tagadta a vádakat: ártatlannak vallotta magát, és azt állította, hogy a többi vádlott (köztük egy kártyajós, akit a perben 19 év börtönre ítéltek) esküdött össze ellene.

A megtörtént eseményeken alapuló film persze nem minden Gucci-örökösnek tetszik, a család többek között Al Pacino szereplése ellen is élesen kikelt korábban. A mostani előzetest minden esetre már Jared Leto is megosztotta a közösségi oldalán, aki Paolo Guccit alakítja Ridley Scott drámájában:

Van olyan Twitterező, aki már évek óta nem járt moziban, de most mindenképp el fog menni:

Többen pedig már a most rögtön odaadnák a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat Lady Gagának:

(via Uproxx & The independent)