Látványos előzetest kapott a Majmok bolygója 3

Ezúttal Woody Harrelson katonái akarják levadászni Caesart, meg a többi beszélő csimpánzt és orangutánt.

Befutott egy friss előzetes a július 14-én mozikba kerülő A majmok bolygója - Háborúhoz, ami igen brutális jövőképet mutat arról a jövőről, ahol beszélő csimpánzok és elállatiasodott emberek marakodnak egymással a megmaradt nyersanyagokért a civilizáció romjain.

Az idén mozikba kerülő Majmok bolygója-mozifilm a 2011-ben egy reboottal elindult trilógia záródarabja lesz. A rendező ezúttal is a második részt (A majmok bolygója - Forradalom) jegyző Matt Reeves, Andy Serkis pedig harmadszorra is a motion capture technológiával (vagyis zöld háttér előtt, bedrótozott kezeslábasban ugrálva, utólag rárajzolt CGI-bundában) kelti életre a majomfelkelés vezérét, Ceasart. Új szereplő viszont az Ezredest alakító Woody Harrelson, aki egy militáns közösség élén próbál boldogulni a kataklizma utáni világban, és totális háborút hirdet a majmok ellen.

Forrás: 20th Century Fox

 

A sztori viszont már most csavarosabbnak tűnik egy ember-majom szembenállásnál, mivel a trailerben jól látható, hogy Ceasar egy nagydarab gorillával, egy sárga orangutánnal és egy jelbeszéddel társalgó kislánnyal (Amiah Miller) mintha valami külön küldetésre indulnának, de aztán fogságba kerülnének, majd pedig ember és majom harcosok együtt lövik géppuskával valakinek a csatahelikoptereit. (via Geektyrant)

Forrás: 20th Century Fox