Legbénább felszedős dumák filmekben

De próbáljátok ki, hátha működik valamelyik, néha a béna és a zseniális ugyanaz.

Az alábbi idézetek nem a filmek magyar változatából származnak,hanem az eredetiek fordításai, így lehet, hogy nem egyeznek a szinkronnal.

 

Szóval, szereted a sajtot?


Nagyjából ez a mondat tett arról, hogy emlékezzünk a Micsoda srác ez a lány! című tinivígjátékra, ami egyébként a Vízkereszt, vagy amit akartok modernizált feldolgozása. Amanda Bynes a filmben a bátyjának, Sebastionnak, azaz fiúnak álcázza magát, hogy bekerülhessen az iskolai focicsapatba, ám közben beleszeret szobatársába, Channing Tatumba. Megtanítja neki, hogyan kell beszélgetni a lányokkal, és azt javasolja neki, hogy indítsa sajttal a beszélgetést. Vajon a valóságban működhet?

 

 

Hé, nem-légimarsall John, nem akarsz visszamenni abba a szobába és nem pihenni?

Ez a fergetegesen béna felszedő duma Melissa Mccarthytól származik a Koszorúslányok című filmből. A 2011-es vígjátékban Megant alakítja, egy olyan karaktert, akiben semmi szégyenérzet sincs, ha akar valamit magának. Akkor sem fogja vissza magát, amikor egy repülőgépen megpróbál elcsábítani egy légi marsallt, aki azt állítja, hogy nem is az, de a nő simán átlát a férfi hazugságán. Béna flörtölésük még viccesebb, ha tudjuk, hogy John légimarsall a való életben Mccarthy férje.

 

 

Vajas a muffinod?

 

Egyértelmű jelentésű, elég durva és szélsőségesen tahó a kérdés, amit a Bajos csajokban egy vadidegen kérdez Cadytől a büfében. A lánynak  fogalma sincs, hogy miről beszél, és szerencsére barátnői hamar elzavarják a srácot, mielőtt azb még jobban belemerülne ételes elmésségeibe.

 

 

Szeretem az arcodnak azokat a részeit, amiket bőr borít.

A Ron Burgundy legendájában rengeteg az idióta, de Steve Carell Brick Tamlandje mindegyiket felülmúlja. A második részben óriási szerelem gyúl közte és Kristen Wiig karaktere közt, amit úgy fejeznek ki, mint senki más a föld kerekén.

 

 

Látom, hogy 1%-osat iszol. Azért, mert kövérnek tartod magad? Mert nem vagy az. Egészet is ihatnál, ha akarnál.

Ha rangsorolnánk a filmeket, cringe kategóriában a Napoleon Dynamite kétségtelenül az első helyre kerülne, de hát ez a film direkt ilyen, az összes szereplő, kivétel nélkül finoman szólva is különleges. Napoleon azért mondja ezt a mondatot a szerelmének, hogy hízelegjen neki, és mert a lány is ugyanolyan esetlen, mint ő, talán még működik is.

 

 

Nem tudom, ki vagy, és azt sem, hogyan találtam rád, de annyit mondhatok... Na, mi a helyzet?

Ez a mondat az Aranyhaj és a nagy gubancban szereplő Flynn Ridertől származik. Flynn azt hiszi magáról, hogy  egy komoly sármőr, és minden nő pillanatok alatt elébe omlik, de Aranyhajnál nem jön be, pedig a derék Flynn Joey Tribbiani atombiztos módszerét alkalmazza.

 

 

Ne feledjük a Szomszéd nője mindig zöldebb és folytatásában Burgess Meredith dumáit se!

 

 

 

És természetesen az örök klasszikus:

Mizu, vidéki vagy? Mi a körzetszámod?

(Forrás: ScreenRant)