Liam Neeson is csatlakozhat a Men in Black-spinoffhoz

Az új alapokra helyezett sötét zsaruknak, azaz a Marvel-sztár Chris Hemsworthnek és Tessa Thompsonnak új haverok is járnak.

Mint arról már beszámoltunk, az F. Gary Grey (Az olasz meló, Halálos iramban 8.) rendezésében készülő, 2019. május 17-én érkező sci-fi/vígjátékban a Thor: Ragnarökben már bizonyított páros, Hemsworth és Thompson veszi át Will Smith és Tommy Lee Jones helyét.

Tommy Lee Jones és Will Smith az első Men in Blackben. Forrás: port

 

A Marvel-sztárok mellé most a hírek szerint az idősebb korára az akciófilmek császárává váló Liam Neeson csatlakozhat. Neeson állítólag az eredeti Men in Black-filmekben Rip Torn által alakított főnökfigurához hasonló karaktert formálhat meg, a Földünkön garázdálkodó alienekre vadászó sötét zsaruk felettesét, csak ő nem az amerikai, hanem a brit kirendeltség vezére lenne.

A szerep üde színfolt lehet a színész életművében, ami mostanában kicsit egyhangúan fest: a sok, egy kaptafára készült komor és humortalan akciófilm után végre vidámabb, lazább közegben láthatnánk, így a 2014-es Hogyan rohanj a veszTEDbe után ismét bebizonyíthatná, hogy nem áll olyan távol tőle a komédia sem.

Liam Neeson az Elrabolva 2-ben. Forrás: Magali Bragard

 

Az új Men in Black forgatókönyvét már javában írja Matt Holloway és Art Marcum, a 2008-as A Vasember szerzőpárosa, a film egyik executive producere pedig Steven Spielberg lesz.


(via Variety)