Madonna maga fogja megrendezni a Madonna életrajzi filmet

És az egyik forgatókönyvíró is ő lesz, az Oscar-díjas Diablo Cody mellett. Egyre több minden derül ki a korábbi titokzatos projektről, aminek már a producere is megvan.

Korábban többször írtunk róla, hogy az énekesnő és Diablo Cody egy Madonna életrajzi film forgatókönyvén dolgozik. A projekt a Universal berkeiben készül, akiknek a jelek szerint a sztár ad még egy esélyt, hiszen 2017-ben nekifutottak már egyszer egy Blonde Ambition című Madonna életrajznak, de annak az énekesnő utálta a forgatókönyvét, így nem valósult meg.

„Senki sem tudhatja, hogy mit éltem át. Csak én mondhatom el a saját történetemet. Bárki más, aki ezzel próbálkozik, csak egy sarlatán” – nyilatkozta akkor a sztár. Most kiderült, hogy a Live to Tell munkacímen futó új projektnek viszont Madonna nemcsak a társ-forgatókönyvírója, de a rendezője is lesz, producerként pedig Amy Pascal (Elit játszma, Pókember: Idegenben, Kisasszonyok) bábáskodik a film felett.

Forrás: Kevin Mazur / Getty Images for Madonna's MDNA SKIN

 

„Át akarom adni azt a hihetetlen utazást, ahova az élet művészként, zenészként, táncosként és főleg útkereső emberi lényként vitt el.

Filmünk fókuszában mindvégig a zene fog állni. Engem mindig is a zene vitt tovább, és a művészet tartott életben.

És annyi, eddig el nem mesélt, inspiráló történet van az életemben, amit nálam jobban senki sem tudna elmesélni. Lényeges, hogy az életutam hullámhegyeit és hullámvölgyeit az én hangomon, az én víziómon keresztül mutassuk be” – nyilatkozta az énekesnő.

Madonnától egyébként eddig sem állt távol a film világa. Különböző nagyjáték- (Kétségbeesve keresem Susant, Ki ez a lány?, Dick Tracy, Evita) és dokumentumfilmekben (Madonnával az ágyban) való szereplése mellett ő maga is rendezett már két alkotást, a Mocsok és bölcsesség című vígjátékot és a W.E. című történelmi-életrajzi romantikus drámát. A múltkor egyébként már arról is szóltak pletykák, hogy a készülő Madonna életrajzi filmnek megvan a főszereplője, ezt az értesülést azonban a mostani bejelentéskor hivatalosan nem erősítették meg.


(via The Hollywood Reporter)