Majdnem Dwayne Johnson lett az idei Oscar-házigazda!

Minden idők legviccesebb gáláját akarta összehozni, de végül elsodorta a Jumanji 2 forgatása.

Továbbra semmi igazán tudni, lesz-e házigazda az idei Oscar-gálán, vagy majd csak fognak egy csomó sztárt, akik egymást váltva vicces és kevésbé vicces felkonfokat mondanak. Egy ideig egyébként úgy volt, hogy Dwayne Johnson lesz a házigazda, és a Szikla nagyon rágyúrt arra, hogy ő vezényli le minden idők legviccesebb gáláját, de végül elsodorta a Jumanji 2 forgatása. A sztár a Twitter-oldalán mesélte el egy rajongói kérdésre, hogyan is kérte fel az Akadémia, és végül miért nem vállalta a szereplést:

Haver, én voltam az első kiszemelt a házigazda szerepére, és tényleg az volt a célom, hogy összehozzam minden idők legviccesebb és legszórakoztatóbb Oscar-gáláját. Mindannyian keményen odatettük magunkat, de végül beláttam, hogy ez nem tudtuk működni, mert a Jumanjit is le kell forgatni. De végig nagyon jól kijöttem az Akadémiával, és remélem, talán egy nap majd még végigdöngetünk együtt ezen az úton!

Az mondjuk elég érdekes, hogy ha Dwayne Johnson túl elfoglalt volt a Jumanji 2 miatt Oscar-konferáló poénokon dolgozni, akkor a film másik főszereplőjének, Kevin Hartnak hogy lett volna rá ideje? Persze ez már sosem fog kiderülni, mivel a színész a homofób Twitter-bejegyzései miatt végül nem vezetheti a gálát. (via Uproxx)