Már a monitorunk előtt sem vagyunk biztonságban

A Tűnj el!, A bűn éjszakája és a Boldog halálnapot! producere megint durvult egyet: új techno-horrorjában az internet legsötétebb része tárul fel.

Az Ismerős törlése című horrorfilm folytatásaként készült, az amerikai mozikban július 20-án bemutatandó Unfriended: Dark Web – előzményéhez hasonlóan – teljes egészében egy (illetve több) számítógép képernyőjén játszódik, valós időben.

Forrás: YouTube / BH Tilt

 

A sztori szerint egy huszonéves fiatal új laptopján olyan titkos fájlokat fedez fel, amelyek az internet legsötétebb bugyrába, az úgynevezett „dark web”-be vezetnek. A most nyilvánosságra hozott előzetesből az is kiderül, hogy a szóban forgó rejtett fájlok különféle kínzásokat, emberrablásokat, sőt gyilkosságokat mutatnak be, amelyek valódi felvételeknek tűnnek.

Amikor a bűnügy nyomaira bukkanó srác a borzalmas felvételeket megmutatja a barátainak is (akikkel videochat segítségével tartja a kapcsolatot), mindannyiuk élete veszélybe kerül, hiszen az elkövető a nyomukra bukkan, és elkezdi egyesével levadászni őket. A fiatalok így monitoruk előtt ülve végignézhetik társaik halálát, miközben a nézők chatablakokon, bejegyzéseken és különféle applikációkon keresztül követhetik a véres eseményeket.


(via Consequence of Sound)