Marha jól néz ki és nagyon para Olivia Wilde thrillerének új előzetese

A csaknem háromperces trailer egyszerűen lenyűgöző.

A múlt heti CinemaConon vetítették le először Olivia Wilde második rendezésének, a Don't Worry Darling című thrillerének csaknem három perces előzetesét, ami most végre a nagyközönség számára is látható, és bizony olyan erős lett a trailer, hogy máris néznénk a filmet.

A Philip K. Dick írásait idéző történet szereplői az 1950-es években egy kísérleti, utópisztikus városban, Victoryban élnek, a szigorúan titkos Victory Project résztvevőiként. Az élet tökéletes, a vállalat minden lakó igényét kielégíti. Cserébe csak annyit kérnek, hogy feltétlen elkötelezettséget tanúsítsanak a Victory ügye iránt.

Ám a főszereplő Alice (Florence Pugh) egy idő után egyre több furcsaságot vesz észre maga körül, és az idill mögül felvillan valami sötét és baljós – vajon mi a fenét művelnek a városkában, mi rejlik a pompás külső mögött?

Wilde így beszélt filmjéről: "Mi kellene ahhoz, hogy feladd az életed azért, hogy azt tedd, ami helyes? Ez a központi kérdése a Don't Worry Darlingnak.  A filmet emellett "szerelmes levélként" jellemezte az olyan filmekhez, mint a Mátrix és az Eredet, és két főszereplője, Pugh és Harry Styles alakítását is rettentően erősnek nevezte. Saját szereplésével pedig így viccelődött: "Én is benne vagyok a filmben, mert én voltam az egyetlen, akit megengedhettünk magunknak, amikor elérkeztünk ahhoz a ponthoz."

Chris Pine is fontos szerepet játszik a filmben: az előzetes alapján ő lehet a történet fő szarkavarója, egy karizmatikus, ám meglehetősen gyanús figura. A film szeptember 23-án kerül mozikba.

(Forrás: The Hollywood Reporter)