Mark Hamill már megint a saját rajongóival viccelődik!

Egy Reds-szurkoló azt hitte, a sztár bulizott a baseball meccsen – Hamill szerint a hasonmás Mark Hamillosabban néz ki, mint ő maga!

Van az a vicc, hogy Hugh Jackman egyszer Rozsomák-jelmezben ment a San Diego-i Comic Conra, ahol mindenki megdicsérte, hogy milyen vagány cosplayt hozott össze, de senkinek sem esett le, hogy maga a mozisztár az, nem pedig egy lelkes Marvel-rajongó! No, ez most onnan jutott eszembe, hogy nemrég a főállású móka- és Jedi-mester, Mark Hamill is egy vicces hasonmás-ügybe keveredett. Egy lelkes baseballrajongó ugyanis azt hitte, a Star Wars-filmek sztárját látta Jedi-köntösben és műanyag fénykarddal bulizni a Cincinnati Reds szezonnyitó partiján, de kiderült, hogy mégsem – és ezt maga Mark Hamill árulta el neki a hivatalos Twitter-oldalán:

Sokkal jobban hasonlít rám, mint én magam! #CsodálatosLukeHasonmás

Ráadásul a 67 éves kópé még egy magyarra lefordíthatatlan, de angolul igen mókás szóviccet is elsütött a posztjában (lookalike: hasonmás, LukeAlike: Luke-hasonmás, ééérted)!

Arról azonban egyelőre nem nyilatkozott még a jó öreg Mark Hamill, hogy az idén decemberben mozikba kerülő, egyelőre cím nélküli Star Wars IX-ben ugyanúgy visszatér-e, hogy delejes körvonalú, kék Erő-szellemként segítse az ifjú Jedi-tanítványt, ahogy korábban Obi-Wan Kenobi és Yoda tették.

(via Geektyrant)