Martin Lawrence a Bad Boys után egy másik kultfilmjét is folytatja

25 évvel az első rész bemutatója után jön az Állj, vagy jövök! 2.

Martin Lawrence az utóbbi évek új Bad Boys-filmjeit övező sikerszéria láttán egy másik '90-es évekbeli akcióvígjátékához, az Állj, vagy jövök!-höz is szeretne összehozni egy folytatást. A kereken 25 évvel ezelőtt, 1999-ben bemutatott filmben a most 59 éves komikus egy balfácán ékszertolvajt alakított, aki az elfogásakor egy építkezésen rejtett el egy milliókat érő gyémántot, de az már csak a szabadulása után derül ki, hogy most már pechjére pont az új rendőrőrs tornyosul a szajré fölött – így kénytelen beállni zsarunak, hogy megkaparinthassa azt.

A Deadline magazin értesülései szerint már javában készül az Állj, vagy jövök! 2. a színész Run Tel Dat nevű produkciós cégének boszorkánykonyháján, ahol a forgatókönyvet Cole Maliska írja. A főszerepet és a produceri feladatokat is ellátó Lawrence mellett a társproducerek a színész testvérei, Robert Lawrence és Rae Proctor, valamint Stacy Lyles és az eredeti film producere, Toby Jaffe lesznek.

Forrás: InterCom

 

Mivel a 2020-as Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk és a 2024-es Bad Boys – Mindent vagy többet is pozitív kritikákat kapott és jól teljesített a kasszáknál, úgy tűnik, hogy Lawrence manapság már biztosra megy, és kihasználja, hogy a nosztalgiázni vágyó közönség szereti a '90-es évek végi, 2000-es évek eleji akcióvígjátékok folytatásait. A nagy kérdés viszont az, hogy Lawrence mellé visszatér-e az Állj, vagy jövök! többi főszereplője is, például Luke Wilson vagy Dave Chappelle. Wilson persze a mai napig aktív (legutóbb például Kevin Costner Horizon című westernjében is szerepelt), Chappelle esetleges részvétele a produkcióban viszont kemény dió, mivel a komikusnak igen ellentmondásos a megítélése a Netflixen látható stand up show-ja miatt kirobbant botrány óta.

A Netflix történetének legnagyobb botrányát hozta össze a stand-up királya

Dave Chappelle új előadása miatt a Netflix dolgozói is utcára vonultak tüntetni.

Tovább

 

(via ScreenRant)