Matthew McConaughey saját YouTube-csatornát indított

Nem tudni, hogy ez már a kampányának része-e (nemrégiben derült ki, hogy 2022-ben szívesen elindulna Texas állam kormányzói székéért), mindenesetre egy jópofa beköszönő videóval csinál kedvet magához.

„Köszöntelek a YouTube-csatornámon! Ez egy olyan hely, ahol megosztom, ki vagyok, ki nem vagyok, miben hiszek,

miben nem hiszek, mit csinálok, mit nem csinálok, miközben néhány olyan tanácsot is adok, amelyeket hasznosnak és építőnek érzek az utazásunk során” – mondja a sztár a videóban, amit a Twitter-oldalára is kirakott.

McConaughey azt is elárulja, megoszt majd „olyan recepteket is az élethez, amelyek segíthetnek ebben a rodeóban, amiben mindannyian vagyunk”, ezenkívül mond néhány „lökhárítómatricán is idézhető életbölcsességet, amit az eddigi 51 éve során csipegetett fel”.


McConaughey ezzel olyan A-listás sztárok nyomdokaiba lépett, mint Brie Larson, Will Smith, Maisie Williams vagy Zac Efron, akiknek szintén van saját YouTube-csatornájuk. A felsoroltak közül első blikkre a színész a Brie Larson-féle utat választotta, aki életmódtippjeivel mintha azt próbálná demonstrálni, hogy bármennyire is nagy sztár, ő is csak egy normális ember.

A sztár egyébként a névjegyében férjként, apaként, színészként, kulturális miniszterként, professzorként (McConaughey 2015 óta a Texasi Egyetem rádiós, tévés és filmes karának óraadó tanára, 2019-től pedig professzora), kreatív igazgatóként és koviubi-szakértőként határozza meg magát a YouTube-on. Aki pedig inkább színészként találkozna kedvencével, arra is megvan minden esély, hiszen nemrégiben került fel a Netflixre a színész A kokainkölyök című filmje, amiről hamarosan kritikával is jelentkezünk.


(via The Wrap)