Még 13 dolog, ami csak a filmekben történik meg

Sosem fogyunk ki a filmes közhelyekből, íme még 13 további kedvencünk, amin filmet nézve felnevetünk vagy felszisszenünk.

1. Ha videótelefonálnak egymással a szereplők, akkor a képminőség olyan, mintha HD-ben néznének egy mozifilmet, és sosem válik pixelessé a kép, mint ahogy az a valóságban elég gyakran megesik.

 

 

2. Ha valaki telefonon jelentkezik, annak mindig nagy jelentősége van a történet szempontjából. A filmszereplőket sosem zaklatják telemarketingesek vagy politikusok robothívásai.

 

3. Ha egy jelenet egy zajos diszkóban játszódik, attól még a szereplők tökéletesen hallják egymást, és ugyanúgy el tudnak beszélgetni, mintha egy csendes mező közepén piknikeznének.

 



4. Az Eiffel-torony minden lakás ablakából látszódik Párizsban, így ha egy film egy jelenete Franciaországban játszódik, számíthatunk a pazar kilátásra.

 

5. Ha vissza kell tekerni egy filmet vagy hangfelvételt, akkor mindig elsőre eltalálják, amit kerestek, sosem kell szerencsétlenkedni az oda-vissza tekergetéssel.

 

6. A filmbéli gyerekeknek mindig van két jóbarátjuk, akik a közelben laknak és együtt járják bringával a környező utcákat.

 



7. Vacsora után nem fizetnek az étteremben, csak elégedetten kisétálnak, és nem szalad utánuk egy pánikoló pincér sem.



8. A repülőre feljutás merő stressz manapság, bezzeg a filmszereplőket akkor is felengedik a járatra, ha már kapuzárás után érkeztek.




9. Ha a főszereplő szerelmes egy nőbe, aki nem viszonozza az érzéseit, akkor a férfi sokszor addig üldözi a szerelmével a nőt, amíg az meggondolja magát. A való életben viszont lehet, hogy már a rendőrséget hívta volna.

 

 

10. Az akcióhősök csodás regenereációs képességekkel bírnak, miután laposra verték őket, pár nappal később olyan erőbedobással harcolnak tovább, mint aki évek óta csak erre készül.

 

11. A filmekben elég egy kávé vagy valami váratlan történés, és öt perc alatt színjózanná változik a legrészegebb ember is.

 



12. A filmek egyik legfantasztikusabb eleme, hogy mindig van szabad parkolóhely közvetlen az üzletek bejáratánál, és az nem rokkantaknak van fenntartva.

 

13. Ha egy romantikus filmben összejönnek a főszereplők, és eljutnak az ágyig, a legritkább esetben kerül szóba a védekezés vagy az óvszer.




Ha tetszett a listánk, a sorozat korábbi két részét itt és itt találod meg.

 

Gifek via GIPHY