Még akár jó film is lehet az új Az

Kijött az első trailer Stepjen King kulthorrorjához, főszerepben a Stranger Things tinédzser sztárjával.

Végre kijött az első előzetes a legújabb Stephen King-adaptációhoz, az Az-hoz, főszerepben a Stranger Things sztárjával, Finn Wolfharddal és a bohóc alakban megjelenő, kozmikus gonosszal. Íme:

1990-ben Tim Curry-vel és egy csapat gyerekszínésszel már készült egy egész jó tévés adaptáció az eredeti Stephen King-regényből. A tavalyi év slágersorozata, a Stranger Things pedig rengeteg elemet átvett belőle, az álmos amerikai kisvárosi helyszíntől kezdve a túlvilági rémséggel szembeszálló iskolai lúzercsapaton át a szörnyre csúzlival lövő, és mindenhová bringával közlekedő tinédzserekig. Vagyis csak idő kérdése volt, hogy egy producer kitalálja: ha már úgyis annyi mindent átvett a Stranger Things az Azból, akkor készüljön egy Az-remake a Stranger Thing sztárjával, Finn Wolfharddal.

Forrás: New Line Cinema

 

Az előzetesből nekem egyébként úgy tűnik, hogy a film a minisorozattal ellentétben csak a gyerekekre koncentrál, és az már kimarad, hogy a felnőtt énjüknek később újból szembe kellett nézni a kisváros csatornájában gubbasztó iszonyattal. Talán jobb is így, mert a Tim Curry-féle változatban is a gyerekszínészek jelenetei működtek jobban, a felnőtteké annyira már nem. Az új verziót a világpremierrel egy időben, szeptember 7-től vetítik majd a hazai mozik.

A legújabb Stephen King-adaptáció pont olyan, mintha a Stranger Things új epizódja lenne! Ti mennyire várjátok?

Posted by PORT.hu on Thursday, 30 March 2017