Megemberesednek a Hotel Transylvania szörnyei a negyedik részben

Augusztus elején jön a Hotel Transylvania-sorozat negyedik és egyben utolsó felvonása. Itt a szinkronos előzetes!

A fináléra alaposan felkavarja a főszereplők életét Genndy Tartakovsky, a szörnyuniverzum kreátora, illetve az írótársa, Todd Durham.

A sztori szerint Drakula azt tervezi, hogy visszavonul, és a lányára, Mavisre, illetve a vejére, Johnnyra bízza az üzletet. A búcsúbulin azonban felbukkan Van Helsing, és felajánlja Johnnynak, hogy kezeli a beilleszkedési problémáit: szörnyifikációs sugárral belőle is természetfölötti lényt farag. A kezelés fél siker: a fiúból tényleg szörny lesz, a szörnyekből viszont ember.

Drakula, aki már csak egy egyszerű, fekete köpönyeges bácsi és Johnny, aki egy kajla sárkányszerűség, együtt indul Dél-Amerikába, hogy megkeressék gyógyulásuk ellenszerét. Nyomukban a régi banda, Frankenstein, Múmia, Láthatatlan Ember, Farkasember… akik szintén inkább a halhatatlan borzalmakat választanák a borzasztó halandók helyett. De Dél-Amerikában semmi sem úgy történik, mint tervezték.

Genndy Tartakovsky, aki olyan klasszikusokat jegyez, mint a Dexter laboratóriuma, a Pindúr pandúrok vagy a Szamuráj Jack ezúttal átengedte a rendezői feladatokat Derek Drymonnak és Jennifer Kluskának, a Monster Pets: A Hotel Transylvania című rövid spin-off készítőinek.

A Hotel Transylvania – Transzformánia július 23-án érkezik meg az amerikai, és augusztus 5-én a magyar mozikba.