Meglepően sárga Hugh Jackman a Deadpool 3-ban

Befutott az első fotó Deadpool és Farkas közös szuperhősfilmjéből.

Tavaly szeptember óta tudjuk, hogy bár papíron Hugh Jackman a 2017-es Loganben szögre akasztotta a Farkas (a képregényekben: Rozsomák) kosztümét, még egyszer eljátssza azt a szerepet, amivel befutott az X-Men-filmekben.

Ryan Reynolds állítása szerint mindig is arra vágyott, hogy Deadpool és Wolverine együtt szerepeljenek a sorozat valamelyik részében, csak az időzítésnek kellett ehhez stimmelnie.

Az első találkozásom Kevin Feige-vel, amikor a Disney évekkel ezelőtt megvásárolta a Foxot, arról szólt, hogy csináljunk egy filmet kettőnkkel, egy Deadpool/Wolverine filmet"

- mesélte a színész a Collidernek, hozzátéve, hogy amikor Jackman jelezte neki, hogy érdekelné a visszatérés, visszament Feige-hez, hogy még egyszer utoljára felvesse neki az ötletet. A Marvel vezérét nem kellett sokat győzködni, azonnal igent mondott.

A sztoriról egyelőre nem sokat tudni, csak azt tűnik biztosnak Jackman elmondása alapján, hogy a két szuperhős nem lesz benne puszipajtás. A színész az Empire filmes podcastjében Deadpoollal kapcsolatban így fogalmazott:

[Rozsomák] kikészül tőle, és vagy sok millió mérföld távolságra akar lenni, vagy pofán akarja vágni. Sajnos, ebben a filmben nem lehet tőle sok millió mérföldre, úgyhogy gyaníthatóan sokszor vágja majd pofán.

Farkas egyébként (spoiler!) elhalálozott a Loganben, de ez nem probléma, mert az a film 2029-ben, míg a Deadpool 3 a jelenben játszódik. Nincs kizárva az sem, hogy valamiféle multiverzumos kavarás is lesz a sztoriban, az első nyilvánosságra került forgatási fotón ugyanis Jackman karakterét nem a filmekben megszokott fekete szerkóban látjuk, hanem a képregényekből ismerős kultikus sárga kosztümben.

Logan és Deadpool utálják egymást a Deadpool 3-ban

Na nem mintha a korábbi filmekben akkora barátok lettek volna...

Még több Deadpool 3

 

Via: DigitalSpy