Nagyon vicces a Venom 3. előzetese, mégis kiakadtak rajta a rajongók

Kicsit összezavarodtak, hogy a közelgő film az MCU-ban vagy a Sony-féle Pókember-univerzumban játszódik-e.

A Sony június 3-án hozta nyilvánosságra a harmadik, egyúttal utolsó Venom-film, a magyar mozikba a fantáziadús Venom 3. címmel október 24-én érkező Venom: The Last Dance előzetesét, amelyben Tom Hardy ismét eljátssza az egy idegen lénnyel szimbiózisban élő újságíró, Eddie Brock, azaz a szimbiótájával együtt Venomnak nevezett lény szerepét.

Hardy, ahogy a 2021-es második részben, a Vérontóban, ezúttal is beleszólhatott a forgatókönyvbe, amit a színész és saját ötlete alapján Kelly Marcel jegyez. Utóbbi alkotó a trilógiazáró folytatásban a rendezői feladatokat is átvette az előző film direktorától, Andy Serkistől.


A trailerben egyszerre viccesen és látványosan mutatják meg, hogyan próbál Brock együtt élni és nem utolsósorban együtt verekedni és harcolni régi, de megszokottnak még mindig nem nevezhető szimbiótájával, miközben vadásznak rájuk – emiatt pedig meg kell hozniuk egy olyan súlyos döntést, amire az eredeti címben szereplő „utolsó tánc” is utal.

Ez mind szép és jó, de Marvel-rajongók kiszúrták, hogy van az előzetesnek egy igencsak érdekes momentuma. Megjelenik ugyanis benne egy olyan színész, Chiwetel Ejiofor, aki korábban a Doctor Strange-filmekben Karl Mordót alakította. A sztár a trailerben azon a helyszínen bukkan fel, egy bárban, ahol a Pókember: Nincs hazaút crazy creditjében Brock/Venom is feltűnt egy pillanatra: azt láthattuk, hogy visszakerül a saját univerzumába, és otthagy egy kis fekete matériát magából.


A most nyilvánosságra hozott előzetesben ezt a darabkát csípi nyakon Chiwetel Ejiofor figurája, aki azonban máshogy néz ki, mint Mordóként. Viszont ha Mordo egy verzióját láthatjuk, az csakis az MCU által behozott multiverzumban történhet meg, de a Venom-filmekben elvileg nem ott járunk, hanem a Sony-féle különálló Spiderverse-ben. Szóval nem igazán érteni, hogyan tévedt ide a karakter. De az a verzió is épp olyan zavaró, ha castingbakiról van szó, és egy másik figurát láthatunk, csak szintén Ejiofor alakításában.

Reméljük, a filmből kiderül!


(via The Hollywood Reporter, Independent)

 

Kritikánk az előző részről

Venom 2: Az első rész legalább vicces volt, ez még az sem

Nem volt nagy durranás az első Venom film, de Tom Hardy és a poénok ügyesen eladták, a folytatásra viszont csak Hardy maradt, két egymást feleslegesen csépelő szimbióta meg pár csirke.

Tovább