Nicole Kidmanre már megint nem lehet ráismerni

A színésznő extra rövid hajjal pózolt a Vanity Fair magazinnak. Vajon örökre megvált hosszú, hullámos fürtjeitől?

Nicole Kidmantől már megszokhattuk, hogy időről időre szereti elváltoztatni a külsejét. Az órák című filmben használt orrprotézisével Oscart érdemelt, majd A tó tükre című sorozat második évadában tűnt fel impozáns ősz sörénnyel, nemrégiben pedig a Pusztítóban csúfították el arcát és haját a hitelesség kedvéért.

Kidman Az órákban. Forrás: UIP-Duna Film

 

Kidman A tó tükrében. Forrás: HBO

 

Kidman a Pusztítóban. Forrás: Big Bang Media

 

A sztár legújabb akciója nem egy szerephez, hanem egy fotózáshoz kötődik. A Vanity Fair magazin májusi címlapján ugyanis Kidman szerepel, és található egy nagyobb anyag is vele az újság belsejében, jobbnál jobb képekkel. Ezek közül az egyik okoz némi meglepetést, a színésznő ugyanis egészen rövidre nyírt hajjal, ún. pixie frizurával pózol rajta.

Gyanús azonban, hogy Kidman nem vált meg végleg hosszú fürtjeitől, hiszen a magazin többi fotóján, köztük például a címlapon hosszú hajjal látható – így vélhetően csak parókát visel a rövid hajas fényképen.

A színésznőt legközelebb, megszokott külsejével, a Hatalmas kis hazugságok második évadában láthatjuk viszont, június 9-től (a magyar HBO-n június 10-től). De a sztár jelenleg is egy sorozaton dolgozik: a The Undoingban Hugh Grant becsapott feleségét alakítja. A rövid hajú Nicole Kidmant viszont csak május 7. után vehetjük kézbe, akkor jelenik meg ugyanis Amerikában a Vanity Fair új száma, Kidmannel a borítóján.


(via People)