Nyugi, nem lesz nő James Bondból!

Ezt maga Barbara Broccoli, a franchise producere nyilatkozta. Egy női rendezőnek viszont örülne.

Szinte minden héten születik valami új pletyka a 25. Bond-filmmel kapcsolatban, amit utána nem győz cáfolni a stáb. Legutóbb idén nyáron hozott mindenkit , hogy Idris Elba lehet az új James Bond, de év elején felröppentek olyan híresztelések is, hogy egy női ügynökre cserélnék le az évtizedek óta a macsóság szimbólumának számító 007-est.

A női 007-es tervét a napokban a Bond franchise fő producere, Barbara Broccoli cáfolta egy hivatalos közleményben:

Bond férfi. Férfi karakter, akit férfiként írtak meg, és úgy gondolom, férfi is fog maradni. És ennyi. A férfi karaktereket nem kell nőkké átfordítani. Növeljünk meg inkább a női főszereplők számát, és úgy írjuk meg a történeteket, hogy passzoljanak ezekhez a női karakterekhez.

Attól viszont már nem zárkózna el, hogy a 25. Bond-film után egy női rendező következzen a sorban, sőt, az egyik legismertebb női producerként kifejezetten örülne ennek. Barbara Broccoli egyébként tinédzser kora óta ott van minden Bond-film forgatásán: már az 1977-es A kém, aki szeretett engem stábjában is asszisztensként segítette apját, Albert R. Broccoli producert, akárcsak a féltestvére, Michael G. Wilson. (via Movieweb)