Öngyilkos lett a 47 roninban is látott, szénné tetovált modell

Rick Genest-et Zombie Boy-ként ismerte a világ. 32 éves volt.

Holtan találták montreali otthonában -et, művésznevén Zombie Boyt - írja a Guardian. A különc divatmodell azzal lett ismert az egész világon, hogy szinte egyetlen négyzetcentiméternyi bőrfelület sem volt a testén, ahová ne tetováltatott volna valami csontot, izmot vagy emberi belsőséget. 32 éves volt, a hírek szerint öngyilkosságot követett el.

Szerepelt a Vogue-ban, Jay-Z saját ruhamárkájának, a Rocawearnek is ő volt az egyik arca. Igazán ismert azután lett, hogy 2011-ben szerepelt Lady Gaga Born This Way című slágerének videóklipjében, amiben magát az énekesnőt is Zombie Boyhoz hasonló csontváznak sminkelték ki. Lady Gaga egy friss Twitter-üzenetben elviselhetetlenül fájdalmasnak nevezte egykori munkatársa halálát.

Extrém külsejének köszönhetően Genest az elmúlt két évtizedben több divatműsorban, rövidfilmben és tévésorozatban is felbukkant, legemlékezetesebb szerepe a Magyarországon forgatott 47 roninban volt. Bár itt csak haramiaként tűnt fel egy hajókból összetákolt kalózvárosban, saját karakterplakátot kapott, és a film marketinggépezetében is előtérbe tolták, bízva abban, hogy a Lady Gaga-rajongók is bemennek majd miatta a moziba.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.