Pamela Anderson hatalmas alakítással tért vissza a filmvászonra

Van olyan kritikus, aki Oscar-jelölést is emleget Pamela Andersonnal kapcsolatban.

Nem győzik dicsérni a kritikusok Pamela Anderson legújabb alakítását. A színésznő Gia Coppola The Last Showgirl című drámájában tért vissza.  A filmet a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon mutatták be, ahol hatalmas sikert aratott.

A történet szerint Pamela Anderson egy Shelley nevű táncosnőt alakít, aki 30 éve szerepel ugyanabban a show-ban, majd megtudja, hogy megszűnik. Jamie Lee Curtis is feltűnik a filmben Shelley barátnőjeként, aki egykori showgirlből lett koktélpincérnő.

Ezt már láttad?

Pamela Anderson átveszi az irányítást – itt a Pamela közelről című doku előzetese

A felemelkedésről és a hírhedt szexkazettáról is mesél Anderson a Netflix dokumentumfilmjében.

Tovább

Így nyilatkozott Pamela Anderson

Egész életemben erre a szerepre készültem. Először is ez az első alkalom, hogy jó forgatókönyvet olvastam. Soha nem kaptam még olyan forgatókönyvet, ami ennyire egyben lett volna. Úgy éreztem, én vagyok az egyetlen, aki ezt meg tudja csinálni. Soha nem éreztem még ilyen erős késztetést” 

– nyilatkozta a színésznő a premiert követően. 

A filmről vegyes kritikák születtek, de Pamela Anderson alakítását egytől egyig dicsérik, sőt vannak olyanok, akik szerint akár egy Oscar-jelölést is érdemelhet a Baywatch egykori sztárja. 

Anderson őszinte átéléssel testesíti meg karakterét. Végre kapott egy nagy, Oscar-esélyes jelenetet, amelyben zokoghat és széttépheti jelmezét

– írja a BBC.

A The Hollywood Reporter Pamela Anderson alakítását potenciális „fordulópontnak” nevezte egy olyan színésznő karrierjében, akinek „meg kellett küzdenie azért, hogy komolyan vegyék”.

Ebben az interjúban Pamela Anderson arról beszél, hogy ez a film a lehető legjobbkor jött a karrierje szempontjából:

Forrás: NME