Pamela Anderson átveszi az irányítást – itt a Pamela közelről című doku előzetese

A felemelkedésről és a hírhedt szexkazettáról is mesél Anderson a Netflix dokumentumfilmjében.

A Ryan White által rendezett Pamela közelről című dokumentumfilm a színésznő és modell karrierjét mutatja be, és azt, miként viszonyult a médiához és az iparághoz, valamint hogyan követte nyomon az ellopott szexvideót, melyet a nászútjukon készítettek Mötley Crüe dobosával, Tommy Lee-vel. 

“A túlélés érdekében kizártam az életemből az ellopott kazettát, de most, hogy újra előkerült, rosszul érzem magam. Szeretném átvenni az irányítást a narratíva felett”

– mondja Anderson az előzetesben, utalva a Hulu Pam & Tommy című sorozatára, amely Magyarországon a Disney+-on látható. A sorozat több kritikát is kapott, hogy Pamela Anderson közreműködése nélkül készült, ám egy interjúban az őt alakító színésznő, Lily James elmondta, hogy megpróbálta elérni Andersont. 

Most azonban, számtalan archív felvétellel megtámogatva, Pamela szemszögéből láthatjuk a történteket,

de nem csak az ominózus videókazettáról, hanem – az előzetes alapján – a szakmájáról is, hiszen az egyik legnagyobb fájdalma, hogy színésznőként sosem vették komolyan. 

“Őrült helyzetekbe hoztam magam, de túléltem őket.

Ez az egyetlen választásom, nem érdekel, mit gondolnak az emberek. Ha érdekelne, most nem lennék itt” – mondja az előzetesben.

A Pamela közelről című dokumentumfilm január 31-től nézhető a Netflixen.


(via The Hollywood Reporter, NME)