Pörgős-porgos, új előzetest kapott a Star Wars 8

Két teaser is kijött Az utolsó Jedikhez, Mark Hamill vicces interjút adott. Itt a Star Wars-híradó!

Természetesen a hétvégén is kijött pár kedvcsináló trailer a hamarosan mozikba kerülő Az utolsó Jedikhez, nem is beszélve a sok Star Wars-témájú interjúról és érdekességről. Ezekből gyűjtöttünk most csokorba néhányat.

  • Két rövid, pár másodperces teaser trailer jött ki nemrég a Star Wars 8-hoz. Az egyikben Rey akciózik a fénykardjával Luke sziklaszigetén, a másikban Csubakka pont úgy pörög-forog a Millennium Falconnal a Crait bányabolygó kanyonjában, mintha csak a Halálcsillag egyenlítőjébe repülne be. Sajnos a jelenet közben a film legutálatosabb teremtménye, egy kis porg is ott bohóckodik.
  • Mark Hamill az elmúlt hónapokban sorra adta a viccesebbnél viccesebb interjúkat. Most épp a The Sunday Times volt soron, ahol arról mesélt, mennyire meglepődött azon, milyen kevés játékideje van Az ébredő Erőben. Ledobott 22 kilót, és alig várta, hogy elolvashassa a forgatókönyvet. Aztán csak nézett, hogy a 7. részben mindössze annyi a szerepe, hogy fenn áll a hegyoldalon, és nézi Rey-t, amint felé nyújtja a fénykardját. Először azt hitte, a Lucasfilm csak viccelt vele, de aztán kiderült, hogy ez volt a nagy cliffhanger, a nézők beetetése, hogy mindenképpen megnézzék a december 13-án már itthon is mozikba kerülő Az utolsó Jediket.
  • Az IBM és a C3PO-t alakító Anthony Daniels érdekes videót forgattak arról, hogy a tudomány mai állása szerint lehet-e az aranyszínű protokolldroidhoz hasonló mesterséges intelligenciát alkotni, és ha igen, az mit tudna, és mikorra lehetne belőle valóság?