Tarantino új filmje újabb főszereplőt kapott

Tovább bővült a Once Upon a Time in Hollywood csapata – a tárgyalások legalábbis már zajlanak egy újabb férfi színésszel, aki Leonardo DiCaprióhoz, Brad Pitthez, Burt Reynoldshoz, Tim Roth-hoz és Kurt Russellhez csatlakozhat.

Mint arról már többször is írtunk, Tarantino új filmjét korábbi talán legnagyobb sikere, a Ponyvaregény stílusában forgatja, témája pedig a hatvanas évek végi Hollywood radikális változása az ellenkultúra beszüremkedésének hatására, háttérben a Manson család által elkövetett brutális gyilkossággal.

DiCaprio és Tarantino a Once Upon a Time in Hollywood cinemaconos prezentációján. Forrás: Isaac Brekken/Getty Images for CinemaCon

 

Az áldozatot, Sharon Tate-et (Roman Polanski feleségét) Margot Robbie játssza, a főszereplők azonban nem a bűntett résztvevői és érintettjei közül kerülnek ki, ehelyett Tate Los Angeles-i szomszédja, egy levitézlett westernfilmes tévésztár (DiCaprio) és régi cimborája/kaszkadőre (Pitt) lesznek azok.

Szintén fontos, de egyelőre közelebbről meg nem határozott szerepet játszik majd Kurt Russell, Michael Madsen és Tim Roth, Burt Reynolds pedig egy kulcsfontosságú mellékszerepben lesz látható (ő formálja majd meg azt az idős férfit, aki bérbe adta a tanyáját Charles Mansonnak és bandájának).

Timothy Olyphant a Die Hard 4.0-ban. Forrás: InterCom

 

A felsoroltak mellé most Timothy Olyphant sorakozhat fel, akit korábban olyan filmekben láthattunk, mint a Nyomás!, a Tolvajtempó, az Álomcsapda, a Die Hard 4.0, a Hitman – A bérgyilkos vagy az Anyák napja. A színész ugyan hamarosan elég elfoglalt lesz, hiszen (ahogy arról mi is beszámoltunk) nemrég jelentették be horrorsorozata, a The Santa Clarita Diet folytatását, de a hírek szerint ez nem fog gondot okozni. A Once Upon a Time in Hollywoodot Sharon Tate meggyilkolásának ötvenedik évfordulóján, 2019. augusztus 9-én mutatják be az amerikai mozik.


(via Deadline)