Tom Cruise sosem engedi meg, hogy más színész is vele együtt fusson a vásznon!

Egyetlen egyszer tett kivételt: amikor Annabelle Wallisszal a 2017-es A múmiát forgatta. Meg is bukott a film!

2018-ban nagyot ment az interneten az az összeállítás, miszerint minél többet fut Tom Cruise egy adott filmben, az annál nagyobbat kaszál a mozipénztáraknál. Erről egyébként egy mókás videós összeállítást is készített anno a Rotten Tomatoes magazin csapata:

A lassan 60 éves Tom Crusie valóban kizárólag úgy szeret csak rohangálni a filmjeiben, ha egyetlen egy kollégája sem fut vele látványosan versenyt. Érdekesség, hogy 15 évvel ezelőtt a Világok harcában többen is együtt menekültek vele az űrlények inváziója elől – szét is porlasztották őket az idegenek a tripodjaik halálsugarával!

Egyetlen alkalommal tett Cruise kivételt a szigorú szabálya alól: amikor a hatalmas bukást elkönyvelő, 2017-ben bemutatott A múmia című kalandfilmjén dolgozott, és a női főszereplő, Annabelle Wallis meggyőzte, hogy ő is igencsak fürge futó. A 35 éves brit színésznő nemrég így emlékezett vissza a közös futásra a Hollywood Reporternek adott interjújában:

Együtt kellett futnom vele a vásznon, de elsőre ebbe nem egyezett bele. Azt mondta: »Senki sem futhat együtt velem a vásznon!« Mire én azt feleltem: »De én igazán jó futó vagyok.« Szóval ezután úgy időzítettem a futópados edzésemet, hogy amikor [Cruise] bejött, láthatta, hogyan futok. Aztán berakta pluszban a filmbe ezeket a rohangálós jeleneteket.
Annabelle Wallis és Tom Cruise A múmia című filmben (forrás: Port.hu / UIP-Duna Film)

 

(via The Independent & The Guardian)