Travolta állítólag kiábrándult a szcientológiából

Nem vett részt a Szcientológia Egyház gáláján, ahol Tom Cruise volt a házigazda. Állítólag Kelly Preston és Kirstie Alley miatt megrendült a hite.

John Travolta számára az elmúlt néhány év igen nehéz volt, hiszen szeretett feleségét, Kelly Prestont és közeli barátnőjét, Kirstie Alley színésznőt is elvesztette (Preston 2020 júliusában hunyt el, miután két évig titokban tartotta mellrákkal folytatott küzdelmét, Alley pedig, aki szintén titokban tartotta egészségügyi problémáit, miközben vastagbélrákkal küzdött, 2022 decemberében hunyt el). Most arról szólnak a legújabb hírek, hogy ezek a szomorú események megváltoztathatták Travolta szcientológiai egyház iránti eddigi rendíthetetlen elkötelezettségét – és van is néhány nyom, ami arra utal, hogy a kilépésről szóló pletykák akár igazak is lehetnek.

Meghalt Kelly Preston, John Travolta felesége

Az Ikrek, a Meglesni és megszeretni, a Nekem 8 és a Jerry Maguire – A nagy hátraarc sztárja mindössze 57 éves volt.

Tovább

 

A Szcientológia Egyház nemrég ugyanis tartott egy fényűző gálát, amelynek házigazdája Tom Cruise volt, de Travolta feltűnően hiányzott az eseményről.

 

Forrás: Jim Spellman / WireImage / Getty Images

 

Egy forrás a National Enquirernek arról számolt be, hogy egy ilyen fontos szcientológiai eseményen Travolta korábban biztosan részt vett volna, így aztán egyre hangosabbak a pletykák az esetleges kilépéséről:

Tom Cruise helikopterrel érkezett meg a nagyszabású rendezvényre, de John [Travolta] – annak ellenére, hogy pilótaként saját géppel is rendelkezik –, úgy döntött, hogy nem jön el. A résztvevők értetlenül álltak a történtek előtt.

Travolta egyik közeli barátja is hasonlóan nyilatkozott a médiának:

Nem vesz már részt annyira [az egyház életében], mióta felesége, Kelly Preston és közeli barátja, Kirstie Alley meghaltak. Annak ellenére, hogy [Preston és Alley] odaadóan követték a szcientológiát, tragikus módon ez mégsem tudta megmenteni őket.

John Travolta és a szcientológiai egyház sem kommentálta eddig a pletykákat, de valóban nem lenne meglepő, ha két ekkora veszteség próbára tette volna a sztár hitét. Travolta az elmúlt évtizedekben sosem tette ki a kirakatba a szcientológus vallással való kapcsolatát – szemben azzal, ahogy Tom Cruise aktívan támogatja minden fronton a szcientológiát. (via Sheknows.com)