Úgy fest, az Örökkévalók a Marvel eddigi leggyengébb filmje

Bár megoszlanak a vélemények, többen egyenesen kiábrándítónak találják Chloé Zhao szuperhősfilmjét.

Jócskán megoszlanak a vélemények a legújabb Marvel-film kapcsán, de az értékelések átlaga eléggé lehúzó: a kritikusok véleményét összegző Rotten Tomatoes jelenleg 55%-ra értékeli az Oscar-díjas Chloé Zhao filmjét. (Persze más kérdés, hogy a kritikusok véleménye mennyire mérvadó, de iránymutatóként azért hasznos lehet az átlag.)

Zhaónak egyébként nem volt könnyű dolga: mintegy tucatnyi félisteni hőst és egy egész mitológiát kellett bemutatnia. Úgy tűnik, ez kevéssé sikerült, ugyanis az első kritikák meglehetősen vegyesek, többen egyenesen kiábrándítónak találták a Marvel 26. filmjét. Ha a RT értékelése valamelyest tükrözi a valóságot, akkor az Örökkévalók az MCU legrosszabb darabja: a három leggyengébb, A hihetetlen Hulk (67%), a Vasember 2. (72%) és a Thor: Sötét világ (66%) is jobban tetszett a kritikusoknak. Az Imdb-n, azaz a nézői értékelések szerint sem szerepel túl fényesen: a mintegy 2300 szavazat 5,7-re átlagolta a filmet.

Holnaptól magunk is megítélhetjük, igazak-e a negatív vélemények, hiszen az Örökkévalók november 4-én debütál a mozikban.

(Forrás: Independent)

 

Elindult a Port.hu új videósorozata, a SZESSÖN. Nézzétek meg az első részt, amelyben Kiss Gergő háromszoros olimpiai bajnok mutatja meg, milyen remekül bánik a dobverőkkel. Kövessetek minket a Youtube-on is!