Úgy lett 3 órás a Bosszúállók: Végjáték, hogy egy tonnányi jelenetet kivágtak belőle!

Többek között azt is, amelyikben Thor Valkűrrel évődött. Vigyázat, spoilerveszély!

Minden idők leghosszabb Marvel-blockbustere lett a 181 perces Bosszúállók: Végjáték, amiből ráadásul így is ki kellett vágnia egy rakás jó jelenetet Anthony Russo és Joe Russo rendezőknek. Többek között azt a jelenetet, amiben Thor (Chris Hemsworth) és Valkűr (Tessa Thompson) egymással évődtek Új-Asgardban.

VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!!! Innentől csak az olvassa tovább a cikket, aki már látta a Végjátékot!!!

A film végén ugye van az a jelenet, amikor a duci Thor elbúcsúzik az asgardiaktól, hogy a Galaxis Őrzőivel fejest ugorjon mindenféle űrkalandokba, és ráleljen igazi önmagára. Ekkor adja át ünnepélyesen Asgard királyának címét Valkűrnek, aki így Asgard királynője lesz. Na és innen lett kivágva egy nagyon vicces jelenet, amit szerencsére Anthony Russo elmesélt az Entertainment Weekly magazinnak:

A film végét nagyon szűkösre kellett vennünk, így lázasan kerestük azokat a dolgokat, amiket kivehettünk. Így járt Thor is, akinek az utolsó jelenetében Valkűr a vállára tette a kezét. Thor erre meg akarta csókolni, de Valkűr rászólt: »Hé, mégis, mit csinálsz?« Erre Thor elkezdett magyarázni, hogy »Ó, hát ez nem egy olyan érintés volt?« Mire Valkűr: »Nem! Ez csak egy viszontlátásra, jó utat, vigyázz magadra-érintés volt.« Vicces jelenet volt, de ki kellett vágnunk.

Joe Russo hozzátette:

Nagyon kedves kis jelenet volt. Ráadásul eredetileg benne sem volt a filmben, a két színész improvizálta, így különösen vicces lett.

Az biztos, hogy Chris Hemsworth és Tessa Thompson nagyon jól egymásra találtak a 2017-es Thor: Ragnarökben, nem véletlen, hogy ők lettek a főszereplők az idén mozikba kerülő Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körülben is. Azt viszont egyelőre nem tudni még pontosan, mit fog kezdeni a Marvel stúdió a 3. fázis lezárása után Thorral és Valkűrrel. A viharistennek nem terveznek mostanában új filmet, de minden bizonnyal benne lesz a karakter A Galaxis Őrzői 3-ban (és talán annak folytatásaiban is). Valkűr további sorsa szintén kérdéses jelenleg – az biztos, hogy nagyon vagányul pózolt a többi női szuperhőssel a Végjátékban, ami talán a női Bosszúállókat előlegezte meg. Nemrégiben a Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi is jelezte, hogy lennének ötletei egy újabb, űrben játszódó Thor-filmre – ha van egy kis sütnivalója a Marvel döntéshozóinak, valószínűleg belátják majd, hogy Waititivel és a Hemsworth–Thompson-párossal 2-300 millió dollárnyi ráfordítással akár 853 milliócskát is kereshetnek... (via Indiewire)