Új Batman-filmet forgat a Flash rendezője

Andy Muschietti egy darabig még a DC-nél marad.

Az új Batman mozifilm a The Brave and the Bold (A bátor és a merész) címen készül, és már a James Gunn és Peter Safran által fejlesztett, terjedelmes univerzum része lesz. A sztori egy teljesen új Bruce Wayne-t fog felvonultatni, akinek ráadásul van egy fia, Damian Wayne.

„Már azelőtt láttuk a Flash-t, hogy átvettük volna a DC Studios irányítását, és tudtuk, hogy nem csak egy látnoki erejű rendező kezébe került a projekt, hanem egy hatalmas DC-rajongóéba is”

– áll Gunn és Safran közleményében – "Ez egy csodálatos film – vicces, érzelmes, izgalmas –, és az a szenvedély, amivel Andy ezekhez a karakterekhez és ehhez a világhoz vonzódik, minden egyes képkockán érződik. Így amikor eljött az idő, hogy rendezőt találjunk a The Brave and the Boldhoz, nem is tudtunk másra gondolni. Szerencsére Andy igent mondott.”

Forrás: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

 

Az új Batman mellett a The Brave and the Bold bemutatja Damian Wayne-t, a bérgyilkosok által felnevelt kamaszt is, aki történetesen Bruce Wyne fia, ám az apja nem is tudott a létezéséről.

„Ez egy nagyon furcsa apa-fiú történet lesz” – mondta Gunn, mikor bejelentette a filmet. Andy Muschietti eddig főként a horrorfilmek műfajában ért el jelentős sikereket, hiszen ő dirigálta többek közt Stephen King monumentális regényéből készült, két részes Az-t. Szóval nem áll távol tőle a sötétség és a grandiózus gondolkodás.

még több Muschietti

Flash - A Villám - Kicsit őrült, de vicces az új szuperhősfilm

Saját filmet kapott a villámgyors Barry Allen, vagyis a Flash, aki az Igazság Ligája kisinasaként kezdi, majd egy párhuzamos univerzumban megmenti a világot az old school Batman és Superman haragos unokatesójával.

Tovább

 

Ez azonban még csak a kezdet, hiszen, Gunn és Safran leszerződtették James Mangoldot is, aki a horrorisztikus Mocsárlényről szóló film rendezője lesz, míg Gunn maga a Superman: Legacy című filmet fogja irányítani.

(via The Hollywood Reporter)