Új előzetest kapott a Magyarországon forgató Mel Gibson kémfilmje

Az Agent Game-ben a 66 éves sztár egy mindenre elszánt CIA-ügynököt alakít.

Április 8-án kerül a mozikba (digitális formátumban és az on-demand szolgáltatóknál is elérhető lesz) Mel Gibson legújabb filmje, az Agent Game (magyar fordításban kb. Ügynökjátszma) című akcióthriller. A történet középpontjában egy balul sikerült CIA-s kihallgatás áll, amely miatt célponttá válik maga a vallatótiszt, egy bizonyos Harris ügynök (Dermot Mulroney) is. Amikor azonban az elfogásával megbízott csapat is elkezdi megkérdőjelezni a parancsot, Mel Gibson karaktere, Olsen ügynök, aki az amerikai hírszerzés egyik vezetője, maga is akcióba lendül, és személyesen akarja rákényszeríteni Harris ügynököt arra, hogy fedje fel végre a teljes igazságot. A filmhez nemrégiben befutott egy izgalmas előzetes is, íme: 

Az Agent Game-ben egy másik híres hollywoodi sztár is szerepel Mel Gibson mellett: Jason Isaacs, akit a a PORT.hu olvasóinak többsége minden bizonnyal a Harry Potter-filmekből ismer, hiszen ő alakította a gonosz mágust, Lucius Malfoy-t, Draco Malfoy apját.

Mel Gibson egyébként jelenleg Magyarországon tartózkodik, itt forgatja ugyanis a John Wick előzménysorozatát, a The Continentalt. A sztár nemrégiben váratlanul meglátogatott egy csopaki borozót, de egy fővárosi gyrososnál is eszegetett – utóbbi állomásán a Mel Gibson-rajongó személyzettel is összeállt pár fotó erejéig. A képek azóta már az Instagramot is megjárták, a gyilkos „Hungry in Hungary”-szóviccel együtt. (via Screenrant)