Újra együtt boldogították a rajongókat a Vissza a jövőbe-filmek sztárjai

Tom Wilson még karaktere, az undok Biff bőrébe is belebújt.

Annak idején mi is beszámoltunk arról, amikor 2018-ban Michael J. Fox és Christopher Lloyd 28 év után újra találkozott, illetve egy másik rendezvényen a Vissza a jövőbe-filmek két másik sztárja, az anyát játszó Lea Thompson és a tenyérbemászó Biffet alakító Tom Wilson is megjelentek.

2020-ban Marty McFly és az időutazást feltaláló Doki egy jótékonysági pókerverseny kedvéért fotózkodtak együtt, pár hónappal később pedig a film bemutatójának 35 éves évfordulója alkalmából ült le egy videóchates találkozóra Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Elisabeth Shue, Mary Steenburgen, Robert Zemeckis rendező, Alan Silvestri zeneszerző és Bob Gale, a trilógia forgatókönyvírója.

Marty és Doki, azaz Fox és Lloyd legutóbb a tavaly októberi New York-i Comic Conon adtak egymásnak randevút – könnyekig meghatva a rajongókat.

Most pedig a páros Lea Thompsonnal és Tom Wilsonnal kiegészülve a FAN EXPO Portland kiállításon találkoztak újra. Thompson szombaton a közösségi médiában osztott meg fotókat a nagy találkozásról.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lea Thompson (@lea_thompson) által megosztott bejegyzés

Videókat is töltött fel, például arról, ahogy megöleli Lloydot, vagy amikor kijelenti Wilsonról, hogy a kedvenc pasija. Wilson ezután Biff karakterét megidézve játékosan megkérdezi, hogy "Helló, van itthon valaki?", miközben megkopogtatja a színésznő fejét. Mielőtt a klip véget ér, Wilson még egy puszit nyom Thompson homlokára.

via: THR