Újra kell forgatni A galaxis őrzői vol. 2. néhány részét

Nem tudni, miket és mennyit kell, de Karen Gillannek biztosan lesz vele dolga, mert ő szállította a világnak a hírt.

Jövő májusban jelenik meg A galaxis őrzői vol. 2. a mozikban, ennek megfelelően még valamikor júniusban befejezték a forgatási munkálatokat, hogy az utómunkára tudjanak koncentrálni.

Ehhez képest a film egyik főszereplője, a Nebulát alakító Karen Gillan azt írta Twitteren, hogy nagyon izgatott, mert elkezdődtek a film újraforgatási munkálatai.

Az ilyen filmeknél teljesen megszokott, hogy a forgatás vége után még hozzáforgatnak a filmhez, újravesznek néhány jelenetet, de azért aggodalomra is adhat okot egy-egy ilyen döntés, a Zsivány Egyes esetében állítólag vagy 30 percet kell hozzáforgatni a filmhez, mert a stúdió nagyon elégedetlen volt az elkészült művel.

Mindenesetre A galaxis őrzői vol. 2. esetében, ha minden igaz tényleg csak apró módosításokról van szó, Gillan is azt írta, hogy nagyon egyszerű lesz az újraforgatás, mert a film már így is baromi jó. Mondjuk nyilván nem mondhatná azt, hogy tragikus, ha egyébként történetesen az lenne.

A Movieweben megjelent cikkben egy másik érdekességről is szó van, méghozzá Kurt Russell filmbéli karakteréről. A Marvel filmes univerzumának egyre több problémát okoz, hogy amikor a képregénykiadó nem volt valami jó anyagi helyzetben, akkor mindenféle stúdióknak eladogatta a karakterei megfilmesítési jogait, többek között a Foxnak. Amikor megírták A galaxis őrzői vol. 2.-t, akkor a Marvelnél meg voltak róla győződve, hogy Kurt Russell karaktere, Ego, az élő bolygó jogai náluk vannak. Aztán a forgatás előtt nem sokkal derült ki, hogy nem, ezek a jogok a Foxnál vannak.

James Gunn, a film forgatókönyvírója elárulta, hogy a Fox volt olya jófej, hogy hajlandó volt egy kicsit csencselni a jogokkal, így ők megkapták Ego, az élő bolygó jogait, cserébe pedig átadták a Foxnak a Negasonic Teenage Warhead nevű karakter jogait, hogy benne lehessen az azóta meg is jelent Deadpool-filmben.

(Movieweb)