Unod a tévét? Nézz filmet online!

Mutatunk egy remek módszert, amivel legálisan nézhetsz online filmeket. Például a 2008-as, nagyszerű A nyomozót is!

Gigor Attila idén nyáron jelentkezett a második nagyjátékfilmjével, A kúttal, ami nem kapott rossz kritikákat, de az volt az egyöntetű vélemény, hogy jó-jó, nem rossz, de nem az igazi valamiért.

Ez a valami többek között az lehetett, hogy az első filmjével, a 2008-as A nyomozóval elképesztően magasra rakta a lécet. A nyomozó ugyanis az utóbbi sok évtized egyik legjobb magyar filmje lett. Olyan hangulatot hozott a magyar mozikba, ami nem volt korábban jellemző a hazai filmgyártásra. A szürreális elemekkel megtüzdelt, nem túl gyors, de végig izgalmas thriller nagyon kellett már. Ráadásul a képi világa, a történetmesélése is nagyon frissnek hatott, nem is beszélve a főszereplők nagyszerű színészi játékáról.

A nyomozó alapsztorija nagyon egyszerű. Anger Zsolt egy boncmestert alakít, aki elvállalja, hogy megöl egy vadidegent azért, hogy a gyilkosságért kapott pénzből finanszírozni tudja a beteg anyja műtétjét. A bonyodalmakra pedig nem kell sokáig várni egy ilyen felütés után.

Ha pedig megnéznéd, akkor nincs más dolgod, mint elindítani a lenti a lejátszót.

 Az Indafilmen számos magyar filmet megtalálsz a dokumentumfilmektől kezdve az animáción át a játékfilmekig, amikben az a közös, hogy mindet megnézheted mindenféle regisztráció nélkül, teljesen ingyen, legálisan.