Valkűr is beugrik a Marvelekhez – Előzetes!

A héten befut a mozikba a Marvel új filmje, a Marvelek, amely ennek örömére kapott még egy utolsó előzetest.

A 2019-es Marvel Kapitány folytatásában a Brie Larson által alakított Carol Danvers egy kree forradalmárhoz köthető, rendellenes féreglyukba kerül, képességei összekeverednek a Jersey Cityben élő, Marvel Kapitány-rajongó Kamala Khan, azaz Ms. Marvel képességeivel (őt korábban a saját sorozatában láthattuk), illetve Carol elhidegült unokahúga, az asztronauta Monica Rambeau kapitány képességeivel. A szokatlan hármasnak meg kell tanulnia csapatként dolgozni, hogy Marvelekként megmentsék a világegyetemet.

Ms. Marvel – Muszlim szuperhőslánnyal targetálja a tinilányokat a Marvel

Igazi cukiságbomba lett a Disney új szuperhőse, csak sztorit felejtettek el írni neki.

Kritika a Ms. Marvelről

 

A kétperces trailer, amelyben a Tessa Thompson által alakított Valkűr is feltűnik, a Bosszúállók Thanos elleni háborújára való visszatekintéssel kezdődik, jelezve, hogy a Marvelek is egy hatalmas ellenséggel készülnek megküzdeni.

"Ez még csak a kezdet" - mondja a Zawe Ashton által alakított gonosz Dar-Benn, miközben egy lyukat nyit az űrben, amely egy másik valóságba, a Földre vezet. "Őt nem lehet legyőzni. Nem lehet irányítani" - mondja Samuel L. Jackson Furyja Carolnak.

A rendező Nia DaCosta egy korábbi interjúban elismerte, hogy a filmje egy olyan időszakban debütál, amikor az emberek kezdenek belefáradni a szuperhősökbe, de biztos benne, hogy a Marvelek kitűnik majd a mezőnyből.

A legnagyobb különbség az eddigi MCU-filmekhez képest az, hogy ez igazán fura és kattant. A világok, ahová ebben a filmben eljutunk, olyanok, amilyeneket még nem láttál az MCU-ban."

via: THR